Psychologie 3. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Kopecká, Ilona (Grada, 2015)
Třetí díl učebnice Psychologie obsahuje problematiku sociální a zdravotnické psychologie, etiky péče a navazuje na předchozí díly učebnic pro žáky oboru sociální činnost.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník; Psychologie a komunikace