Psychologie 2. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Kopecká, Ilona (Grada, 2012)
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti. Obsah učebnice odpovídá požadavkům ŠVP (školní výukový program) a bude vhodnou učební pomůckou pro žáky i učitele.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník; Psychologie a komunikace