Psychologie 1. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Kopecká, Ilona (Grada, 2011)
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti. Obsah učebnice odpovídá požadavkům ŠVP (školního výukového programu) a bude vhodnou učební pomůckou pro žáky i učitele.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník; Psychologie a komunikace