Kreslené hlavolamy pro malé školáky - Kubišová, Miroslava (Bambook, 2011)
Barevná kniha pro děti od 6 let nabízí rozmanité kreslené a slovní hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou malí školáci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči či kamarády. Čeká na ně 120 zábavných hádanek, křížovek, omalovánek a rébusů, jejichž prostřednictvím si mohou rozvíjet logické myšlení, schopnost řešit problémy a trénovat soustředěnost a systematickou činnost. Knížka potěší všechny zvídavé děti, které se nerady nudí!
Keywords: Pracovní sešity; Pracovní sešity, zábava, hry