134 výletů za zvířátky pro celou rodinu - Pecharová, Lenka (Grada, 2011)
Poutavá a prakticky uspořádaná barevná příručka vás vybaví všemi potřebnými znalostmi o místech naší vlasti, kde se můžete setkat se zvířaty. Získáte přehled o českých zoologických zahradách, zookoutcích, farmách či lesních oborách, poradíte si s výběrem ideálního místa na rekreaci v srdci přírody, budete vědět, kam se vydat třeba za krokodýlem, kde si mohou vaši přátelé podojit kozu, vyrobit ovčí sýr nebo chytit sumce. Stanete se vyhledávaným poradcem všech výletníků. S touto knihou si vždy budete vědět rady. Zvládnete přípravu jednodenního výletu i organizaci týdenního programu pro všechny, na kterých vám záleží.
Keywords: Rady pro rodiče