Kreslené hlavolamy pro předškoláky - Kubišová, Miroslava (Bambook, 2011)
Barevná kniha pro děti od 4 let nabízí rozmanité kreslené hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou předškoláci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči. Čeká na ně 122 zábavných hádanek, omalovánek a rébusů, jejichž prostřednictvím si mohou rozvíjet logické myšlení a schopnost řešit úkoly a problémy. Knížka potěší všechny zvídavé děti, které se nerady nudí!
Keywords: Pracovní sešity; Pracovní sešity, zábava, hry