Náušnice pro každého - Hátleová, Karla (Grada, 2014)
Kniha obsahuje podrobné popisy na 27 originálních vlastnoručně vyrobených náušnic, které lze vyrobit ketlováním, skládáním plastů, plstěním, z fima, drátováním, smaltováním a dalšími moderními výtvarnými technikami. Náklady na pořízení jsou minimální, a s trochou šikovnosti si dokáže zhotovit náušnice opravdu každý.
Keywords: Výtvarné techniky