Děti s tělesným a kombinovaným postižením ve škole - Zikl, Pavel (Grada, 2011)
Publikace předkládá popis diagnóz, s nimiž se mohou pedagogové běžných mateřských a základních škol v rámci edukačního procesu setkat, a detailně se zabývá realizací ucelené rehabilitace a podporou rozvoje hybnosti u dětí s tělesným a kombinovaným postižením v podmínkách školy. Uvedena je i kategorizace edukačních pomůcek.
Keywords: Pedagogika; Speciální pedagogika