Nízkoenergetické domy 3 nulové, pasivní a další - Tywoniak, Jan (Grada, 2012)
Stavební řešení, technická zařízení, vzduchotěsnost nízkoenergetických a pasivních domů se rychle vyvíjejí. Začínájí se také navrhovat domy energeticky nulové a nezávislé. Proto kolektiv odborníků v čele s Janem Tywoniakem sestavil novou publikaci, která se této problematice velmi podrobně věnuje. V knize nechybí příklady realizací z Česka, Rakouska a Německa a komentované požadavky a doporučení nové tepelně-technické normy ČSN 73 0540-2 platné od listopadu 2011.
Keywords: Stavebnictví