Konstrukce ze sádrokartonu - Kubečková, Darja (Grada, 2012)
Sádrokarton je dnes již tradiční materiál, hojně používaný v novostavbách i při rekonstrukcích. Jeho hlavní výhodou je jednoduchá montáž bez nutnosti mokrého procesu. Stavbu ze sádrokartonu můžete zvládnout i vy pomocí naší praktické příručky. Dozvíte se v ní hlavní typy sádrokartonových a sádrovláknitých desek, postup při práci s nimi, vhodné povrchové úpravy i jaké budete potřebovat nářadí. Potřebujete postavit příčku, obložit nosník nebo ukrýt strop pod podhledem? Nebo budujete podkroví? Vše potřebné pro stavbu najdete na stránkách této knihy doplněné spoustou obrázků a fotografií.
Keywords: Hobby