Lída Horská: Deník motocyklistky 1926 - Králík, Jan (Grada, 2012)
Deník motocyklistky živě popisuje údržbu, výlety, závody, defekty i pády, ale hlavně kniha přispěje k porozumění motorismu 20. let (stav silniční sítě, hustota dopravy, předpisy, nehody...).
Keywords: Retro