Velká kniha numerologie - Wüstová, Editha (Alferia, 2012)
S touto knihou v ruce získáváte jedinečnou možnost pomocí data narození nebo jména odhalit vše, co se v člověku skrývá v tajemných, avšak matematicky logických vzájemných vztazích čísel. Pouze tato kniha vám přinese opravdu praktické a kompletní numerologické tabulky pro vaše osobní použití. Budete se moci dozvědět o sobě i o druhých všechny možné numerologické předpoklady a charakteristiky ze všech možných oblastí života - lásky a vztahů, peněz, osobních a povahových vlastností, budoucích dětí nebo osudu již narozených dětí, skrytých talentů a perspektiv do budoucna. Budete vlastně moci pomocí čísel odhalit karmickou zátěž každého člověka.
Keywords: Sebepoznání