264 cvičení na velkém míči Zásobník posilovacích a protahovacích cviků pro každého - Jarkovská, Helena (Grada, 2011)
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů. Jednotlivé cviky jsou uspořádány podle zatěžovaných partií těla a vytvářejí tak velmi přehledný a dobře využitelný zásobník pro všechny, kdo chtějí cvičit doma, ale také pro instruktorky fitness, trenéry a rehabilitační pracovníky. Velký gymnastický míč je ideálním balančním náčiním, které vás donutí rozvíjet všechny pohybové schopnosti, zejména pohyblivost, koordinaci a rovnováhu. Cvičení zvládne každý bez rozdílu věku a je určeno i těm, kteří mají v důsledku ochabování svalstva problémy nejen se zády.
Keywords: Fitness a kondice