Pojďte si hrát s hádankami - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2011)
Děti milují hádanky a často je na rodičích loudí, pro všechny malé hadače, jejich rodiče a učitele proto přinášíme bohatě ilustrovanou knihu hádanek inspirovaných pohádkami, přírodou, školou a každodenním životem. Hádanky mohou posloužit nejen k ověření znalostí, ale také velmi nenásilným a hravým způsobem rozvíjejí jazykový cit dětí, jejich logické myšlení, schopnost myšlenkové analýzy a syntézy.
Keywords: První čtení; Říkadla, básničky, písničky