Pohřbená (Záhada Riley Paige - kniha č. 11) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Mistrovské thriller a mystery! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Knihy a filmové recenze, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) POHŘBENÁ je jedenáctou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná bestsellerem NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1) - která je ke stažení zdarma a má více jak 1 000 pětihvězdičkových hodnocení! Sériový vrah zabíjí oběti s vysokou rychlostí a na každém místě činu zanechává neobvyklý podpis: přesýpací hodiny. Písek v nich se přesype za 24 hodin - a když se přesypou, objeví se nová oběť. Uprostřed intenzivního mediálního tlaku se ocitne v šílené honičce na kočku a myš. Zvláštní agentka FBI, Riley Paige, je přivolána se svou novou partnerkou, aby případ rozluštily. Stále v šoku ze svého rozchodu s Shanem se snaží vyřešit svůj rodinný život a pomoci Billovi dostat se zpátky na nohy, Riley má už tak plné ruce práce. Vstoupí do nejtemnějšího zákoutí zvrácené vrahovy mysli, mohl by to být zrovna onen případ, který ji svrhne do propasti. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, POHŘBENÁ je knihou č. 11 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 12 ze série Riley Paige bude brzy k dostání.
Keywords: Krimi, detektivky