Rozwikłana (Opowiadanie o Riley Paige) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Arcydzieło kryminału i tajemnicy! Autor wykonał świetną robotę, powołując do życia postacie z tak dobrze opisanym życiem wewnętrznym, że czujemy się, jakbyśmy wchodzili w ich umysły, podążamy za ich obawami i kibicujemy ich sukcesom. Błyskotliwa fabuła dostarcza czytelnikom rozrywki przez całą książkę. Ta pełna zwrotów akcji historia nie pozwoli ci zasnąć do ostatniej strony." - Recenzje książek i filmów, Roberto Mattos (o powieści "Zaginiona") "ROZWIKŁANA" to opowiadanie towarzyszące bestsellerowej serii kryminałów o Riley Paige, która zaczyna się od pozycji numer jeden na liście bestsellerów - "ZAGINIONA" (tom 1). Ta powieść z ponad 1000 pięciogwiazdkowych recenzji dostępna jest do pobrania bezpłatnie! Weteranka FBI, agentka specjalna Riley Paige, jedna z najbardziej błyskotliwych i odznaczonych agentów FBI, poświęciła swoje życie polowaniu na seryjnych morderców. Jako że bohaterka cierpi na PTSD, spędza teraz czas na nauczaniu innych agentów FBI, oferując im wgląd do umysłu seryjnych morderców. Walcząc z własnymi demonami i nękającymi ją wspomnieniami, jest gotowa przekazać pałeczkę i przejść na emeryturę. Ale czy na pewno? Pełen tajemnic cykl kryminałów o RILEY PAIGE to porywająca nowa seria z ukochaną przez czytelników bohaterką, która nie pozwoli ci się oderwać od lektury do późnej nocy. Szesnaście książek z cyklu o Riley Paige dostępnych jest w wersji ebook, drukowanej i audio.
Keywords: Krimi, detektivky