Zlodějský gambit - Kayvion, Lewis (Yoli, 2024)
Zvítězit může jen jeden. A Ross má jen zlomek času na to, aby si zvolila, koho zradí a komu uvěří... Sedmnáctiletá Ross Questová je mistrnou zlodějkou, nadanou zejména v únikových plánech. Dokud se nerozhodne uniknout od své vlastní zlodějské rodiny. Plán totiž nevyjde a život Rossiny mámy teď visí na vlásku. Ross se v zoufalé snaze situaci zachránit rozhodne přihlásit do nebezpečného zlodějského gambitu, série mezinárodních loupeží, kde ani vražda konkurenta není proti pravidlům a výhra by mohla její matce zachránit život. Jakmile však zjistí, že jednou z protihráčů je její úhlavní nemesis a druhým je pohledný mladík, který se jí pokouší ukrást srdce, uvědomí si, že vyhrát tenhle gambit může být mnohem těžší, než si myslela... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti