Heroinové deníky - Sixx, Nikki (Volvox Globator, 2018)
Rozšířené vydání megapříběhu přežití, který se stal v New York Times bestsellerem a jedněmi z "nejdrásavějších" (Rolling Stone) a "nejsrdceryvnějších" (New York Times) memoárů o závislosti, jaké kdy byly vydány. Kdysi padlá rocková hvězda s námi sdílí syrové a fascinující deníkové zápisky z roku, kdy klesla až na dno a také své kurážné rozhodnutí sebrat se a začít znovu žít. Nikki se v exkluzivních nových kapitolách a dosud nezveřejněných fotografiích vrací k poslednímu desetiletí, kdy je střízlivý. Z angličtiny přeložila Iva Havlíčková.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy