Eens verlaten (een Riley Paige Mysterie-Boek #7) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"Een meesterwerk van thriller en mysterie! De auteur heeft fantastisch werk gedaan bij het ontwikkelen van personages met een psychologische kant die zo goed beschreven is dat we voelen wat ze denken, hun angsten ervaren en meejuichen met hun succes. Het plot is zeer pakkend en gedurende het hele boek vermakelijk. De wendingen van het verhaal houden je wakker van de eerste tot de laatste pagina." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg) EENS VERLATEN is boek #7 van de bestselling Riley Paige-mysteriereeks, die begint met de #1 bestseller EENS WEG (Boek #1)! Wanneer Special Agent Riley Paige eindelijk besluit wat welverdiende rust van de FBI te nemen, komt een verzoek om hulp uit een onverwachte hoek: haar eigen dochter. Aprils beste vriendin is kapot door de dood van haar zus, een eerstejaars studente in Georgetown. Nog erger is dat ze ervan overtuigd is dat de zelfmoord in scène gezet is, en dat haar zus vermoord is door een seriemoordenaar. Riley bestudeert de zaak met tegenzin, en ontdekt dat twee andere eerstejaars studentes in Georgetown zichzelf onlangs gedood hebben op dezelfde extreme manier: door zichzelf op te hangen. Ze beseft dat er misschien sprake is van een misdrijf, en haalt de FBI erbij. De zaak brengt Riley diep in de geprivilegieerde campus van een van 's werelds meest gerenommeerde universiteiten, in de verontrustende wereld van rijke en ambitieuze gezinnen die hun kinderen onder druk zetten om succesvol te zijn. Na verloop van tijd ontdekt ze dat deze zaak veel gestoorder is dan op het eerste gezicht lijkt - en dat ze het wellicht moet opnemen tegen de meest psychotische moordenaar uit heel haar carrière. Een hartverscheurend spannende, duistere psychologische thriller. EENS VERLATEN is boek #7 in een meeslepende nieuwe serie - met een geliefd nieuw personage - dat je tot laat in de nacht zal laten doorlezen. Boek #8 in de Riley Paige serie zal binnenkort beschikbaar zijn.
Keywords: Krimi, detektivky