Žena filmového kritika: Den zúčtování - Neuveden (Listen, 2021)
Žena filmového kritika znovu zasahuje! Naše bránice i naše srdce... Tentokrát jsou její (sebe)ironické a vtipné blogové příspěvky řízením osudu rámovány kritikovými bizarními zraněními i pandemií koronaviru. Improvizovaný kinosál v ložnici, kritikovo samovznícení, několik pochytaných, posbíraných či osvobozených dětí, spousta krabic od oblečení nepadnoucích velikostí a děje zhruba tolik, kolik ho tak v našich životech bývá. Že tato kniha vůbec vychází, mimo jiné dokazuje, že i s kritikem, kritičkem a kritičkou lze ve zdraví přežít lockdown. Tedy jak se to vezme... Texty svými ilustracemi doprovodil Prokop Wilhelm, známý též jako CAR2N.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány