Pověz mi, jak žijete - Agatha, Christie (Ikar, 2023)
Osobité vzpomínkové vyprávění o archeologických výpravách na Blízký východ, kterých se královna detektivek zúčastnila ve třicátých letech minulého století společně se svým manželem Maxem Mallowanem. Barvité líčení každodenních, občas humorných a leckdy i napínavých zážitků - dokumentované poprvé v českém vydání i řadou autentických fotografií - nabízí jedinečnou možnost poznat důležitou etapu života geniální spisovatelky i dobové prostředí vědeckých expedic zkoumajících dějiny lidstva v tehdy ještě málo poznaných koutech světa.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy