Ještě Než Požehná (Záhady Mackenzie White-Kniha 3) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
Blake Pierce, autor bestselleru NAVŽDY PRYČ ( #1 bestseller s více než 600 pětihvězdičkovými hodnoceními), přináší knihu č. 3 ve vzrušující sérii Záhady Mackenzie White. V knize JEŠTĚ NEŽ POŽEHNÁ (Záhady Mackenzie White - kniha 3), nově jmenovaná agentka FBI Mackenzie Whiteová úspěšně dokončí akademii v Quanticu a hned je zavlečena do dalšího případu masových vražd. Bylo objeveno několik mrtvých žen, které se vydaly kempovat v odlehlém Národním parku v Západní Virginii. Park je však rozlehlý a mezi oběťmi zdánlivě není žádná spojitost. Mackenzie v tu dobu zároveň obdrží telefonát z Nebrasky, který jí nutí vrátit se domů, protože se po mnoha letech konečně objevily nové souvislosti ohledně vraždy jejího otce. Případ je znovu otevřen a Mackenzie si zoufale přeje, aby s tím mohla pomáhat. Vrah, po kterém však jde FBI, zvyšuje tempo a mizejí další ženy. Začíná psychologická hra na kočku a na myš, ve které není radno se rozptylovat ničím dalším. Vrah je ďábelštější - a chytřejší - než jak si Mackenzie jenom dokáže představit. Při pátrání po něm se musí vydat po cestě, které by se nejraději vyhnula - po cestě do své vlastní psychiky. Nakonec se musí potýkat s dvojitým zvratem osudu, jenž nikdy nemohla předvídat. Temný psychologický thriller JEŠTĚ NEŽ POŽEHNÁ je knihou č. 3 ve vzrušující nové sérii - s novou oblíbenou hrdinkou - který vás přinutí obracet stránky dlouho do noci. Kniha č. 4 v sérii Záhady Mackenzie White bude brzy k dispozici. Další knihou od Blake Pierce je NAVŽDY PRYČ (Záhady Riley Page - kniha 1), která je dostupná ke stažení zcela zdarma!
Keywords: Krimi, detektivky