Nabodnutý - Kevin, Hearne (Laser, 2024)
Už osmý díl populární série o dva tisíce let starém druidovi (který už není poslední) a jeho přátelích i nepřátelích. Pokud hledáte někoho, kdo vyběhne s bohy severskými i keltskými, nedělá si starosti s čarodějnicemi a na upíry má insiderské páky, je Atticus váš člověk!
Keywords: Sci-fi, fantasy