Smrt s odkladem - Josef, Klíma (Kalibr, 2022)
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s dalšími kriminálními příběhy, v jejichž centru je atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová.
Keywords: Krimi, detektivky