Bez šance 2: Bez citu - Neal, Shusterman (Yoli, 2022)
Tři přátelé, jejichž cesty svedla náhoda sice unikli rozpojení, děsivé proceduře, která z nich měla učinit zdroje náhradních orgánů pro vyvolené, ale zdaleka nemají vyhráno. Connor, Risa a Lev ve zvráceném světě budoucnosti potkávají nečekané spojence i kruté a bezcitné protivníky a z těchto setkání vyvstávají otázky, kde život začíná a končí - a co vlastně znamená žít. Dlouho očekávané pokračování románu Bez šance přináší nejen napětí a akci, ale jak už to u Neala Shustermana bývá, také mnoho podnětů k zamyšlení, které není snadné vystrnadit z hlavy. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti