Hořící pole - Ryan, Steck (Kalibr, 2023)
Akční thriller pro fanoušky Marka Greanyho či Jacka Carra! Při čekání na misi se elitní mariňák Raider Matthew Redd zastaví, aby pomohl cizímu člověku. Když se po pár hodinách probudí, zjistí, že jeho tým byl přepaden. Redd, jenž si nic nepamatuje, nemůže vyloučit možnost, že je nějak zodpovědný za únik informací, který vedl k masakru. Nakonec dostane nabídku, že nebude obviněn ze zrady, ale musí odejít od týmu a od života, který miloval. Poté dostane Redd od svého adoptivního otce J. B. záhadný vzkaz. Vyrazí domů na venkov, kde zjistí, že J. B. je mrtvý. Redd je odhodlaný dopátrat se pravdy a odhaluje temné globální spiknutí, v jehož centru je jeho rodné město...
Keywords: Krimi, detektivky