Завдання Героїв (Книга №1 У Чарівному Кільці) - Морган, Райс (Lukeman Literary, 2015)
"ЧАРІВНЕ КІЛЬЦЕ має всі інгредієнти для миттєвого успіху: змови, контрзмови, таємниці, доблесних лицарів та квітучі стосунки, переплетені з розбитими серцями, обманом та зрадою. Воно розважатиме вас годинами та задовольнить читачів будь-якого віку. Рекомендується для постійної бібліотеки усіх читачів фентезі". --Books and Movie Reviews, Роберто Маттос Бестселлер №1 з більш ніж 500 п'ятизіркових оглядів на Amazon! З'явилася перша книга нової яскравої фентезійної серії від найкасовішого автора Морган Райс. ЗАВДАННЯ ГЕРОЇВ (КНИГА №1 У ЧАРІВНОМУ КІЛЬЦІ) обертається довкола епічної історії становлення одного особливого хлопця, 14-річного Торгріна з маленького села на околицях Королівства Кільця. Наймолодший з чотирьох братів, зненавиджений ними та нелюбимий своїм батьком, хлопець відчуває, що він не такий, як усі. Він мріє стати великим воїном, членом Королівського війська і захищати Кільце від навали створінь з іншого боку Каньйону. Коли він досягає призовного віку, батько забороняє йому долучитися до Королівського Легіону. Але заборона його не влаштовує: він їде сам, налаштований пробитися до Королівського Двору та бути сприйнятим серйозно. Але Двір Короля сповнений своїх власних родинних драм, боротьби за владу, амбіцій, ревнощів, насильства та зради. Король МакҐіл має обрати наступника з-поміж своїх дітей, а старовинний Меч Династії, джерело усієї влади, досі лежить неторканий, чекаючи на обраного. Тор прибуває в якості аутсайдера і б'ється за те, щоб бути прийнятим і долучитися до Королівського Легіону. Торгрін дізнається, що він має таємну силу, яку він не розуміє; що він має особливий дар і особливу долю. Всупереч усьому він закохується у доньку короля, їхні стосунки квітнуть, але скоро з'ясовується, що він нажив собі могутніх ворогів. Він намагається розібратися у своїй силі, і королівський чаклун бере його під своє крило і розповідає йому про його матір, яку він ніколи не знав, на далекій землі, за Каньйоном і навіть за землею Драконів. Перед тим як Тор стане воїном, він має пройти навчання. Але цього може не відбутися, оскільки він опиняється у центрі королівських змов та контрзмов, які можуть зруйнувати його любов та життя, а разом з ним і усе королівство. Через побудову досконалих світів та образів, книга ЗАВДАННЯ ГЕРОЇВ втілює епічну розповідь про друзів та коханців, про суперників та прихильників, лицарів та драконів, про інтриги та політичні махінації, про прийдешні часи і про розбиті серця, про обман, амбіції та зраду. Це розповідь про честь та відвагу, про долю, гідність та чари. Це фентезі, яке переносить нас у світ, який ми ніколи не забудемо і яке привабить читачів будь-якого віку та статі. Книга має 82,000 слів. ПРИМІТКА: У відповідь на прохання читачів, книга була професійно відредагована, і у цій версії виправлені усі друкарські та граматичні помилки. Книги №2--№17 з цієї серії зараз також доступні! "Епічне розважальне фентезі". -Kirkus Reviews "[Там є] початок чогось надзвичайного". --San Francisco Book Review "У цій насиченій подіями книзі.... Райс має добротний стиль, а її перша книга інтригує". --Publishers Weekly "Яскраве фентезі.... Лише початок того, що обіцяє бути визначною серією книг для молоді". --Midwest Book Review
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy