Obrázkové čtení - Na ulici - Řezníčková, Petra (Bambook, 2011)
Veselá knížka plná roztomilých obrázků děti prostřednictvím příběhů jedné rodiny seznámí s nejznámějšími dopravními značkami a situacemi, s nimiž se mohou setkat v běžném provozu na ulici.
Keywords: První čtení