Een Meisje Alleen (Een Ella Dark FBI Thriller - Boek 1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2021)
"EEN MEESTERWERK VAN THRILLER EN MYSTERIE. Blake Pierce heeft op fantastische wijze personages met psychologische diepgang zodanig weten te beschrijven dat we hun gedachten kunnen lezen, hun angsten meebeleven en hun successen meevieren. Dit boek vol verrassende wendingen houdt je tot de allerlaatste pagina wakker." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg) EEN MEISJE ALLEEN (Een Ella Dark FBI Thriller - Boek 1) is de debuutroman van een langverwachte nieuwe serie van # 1 bestseller en USA Today bestsellerauteur Blake Pierce, wiens bestseller Eens Weg (een gratis download) meer dan 1.000 vijfsterrenrecensies heeft ontvangen. FBI-agent Ella Dark, 29 jaar oud, krijgt haar grote kans om haar levensdroom te verwezenlijken: lid worden van de eenheid Gedragsmisdaden. Ella heeft een verborgen obsessie: ze bestudeert seriemoordenaars al vanaf de tijd dat ze kon lezen, kapot van de moord op haar eigen zus. Met haar fotografisch geheugen heeft ze een encyclopedische kennis verworven van elke seriemoordenaar, elk slachtoffer en elk geval. Haar briljante geest bezorgt Ella een uitnodiging om zich bij de top aan te sluiten. Maar wanneer een moordenaar toeslaat in de moerassen van Louisiana, komt Ella er al snel achter dat de werkelijkheid niets heel laat van haar verwachtingen. Geconfonteerd met een echte moord, een echte moordenaar en een echte tikkende klok, beseft Ella dat ze niet op haar kennis kan vertrouwen. Ze moet leren vertrouwen op haar instinct en zichzelf toelaten tot de donkere krochten van het hoofd van een echte moordenaar. Als ze het bij het verkeerde eind heeft, staat haar carrière op het spel. Evenals het leven van het volgende slachtoffer. Wordt Ella's talent een aanwinst? Of de bron van haar ondergang? Een aangrijpende misdaadthriller met een briljante en geteisterde FBI-agent uit de ELLA DARK-serie die meeslepende mysteries boordevol spanning, wendingen, en onthullingen biedt in een razendsnel tempo dat je tot diep in de nacht laat doorlezen. De boeken nr. 2 en nr. 3 in de serie EEN MEISJE GEVANGEN en EEN MEISJE OPGEJAAGD, zijn ook verkrijgbaar.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky