Chladná (Záhada Paige Riley - kniha č. 8) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Mistrovský thriller a mystery! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) CHLADNÁ je osmou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná bestsellerem NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1) - která je ke stažení zdarma a má víc jak 900 pětihvězdičkových hodnocení! Existuje jeden nedořešený případ, který sužoval zvláštní agentku Riley Paige celou její kariéru, setrvával na okraji jejího vědomí, nutil ji, aby se k němu znovu a znovu vracela. Je to jediný případ, který nikdy nedořešila, a konečně se jí podařilo jej vytlačit z popředí její mysli. Ale pak přišel telefonát od matky zavražděné oběti. To Riley přiměje postavit se případu ještě jednou tváří v tvář a nevzdat to, dokud nenajde odpovědi. Avšak Riley má sotva čas popadnout dech, když dostává tip na další nevyřešený případ, který, je-li to ještě vůbec možné, v ní rezonuje ještě hlouběji. Je to tip, který dává naději na vyřešení případu vraždy její vlastní matky. A přichází od Shana Hatchera. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, CHLADNÁ je knihou č. 8 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 9 v sérii Riley Paige bude brzy k dispozici.
Keywords: Krimi, detektivky