Tribunová sútra Šestého patriarchy - Chuej-neng (Pragma, 2023)
Tato kniha o životě a učení Chuej-nenga, šestého čchanového (zenového) patriarchy, je kompilací jeho učení z jedenáctého století. Zabývá se buddhistickým pojetím světa, podle něhož je jediným kritériem, které má vůbec nějaký význam, zkušenost spatření Buddhovy přirozenosti a uvědomění si postavení jedince ve světě jakožto osvícené bytosti.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní