Adam Plachetka: To je klasika - Nevážné rozmluvy o vážné hudbě - Vojtěch, Babka (Ikar, 2021)
V knize najdete rozhovory s dnes slavným českým operním pěvcem, který je známý i širší veřejnosti. Ve svých pětatřiceti letech se dostal na nejslavnější světová pódia včetně Metropolitní opery. Je však známý i z různých televizních pořadů a proslavil se také velmi úspěšným koncertem ve vyprodané O2 Aréně. V knize se dočtete o jeho operních začátcích, o prvních angažmá v Národním divadle až po současnost, kdy je vyhledávaným sólistou na nejvyšší úrovni.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Výtvarné techniky, umění; Memoáry, osobnosti a osudy; Ostatní