Jak si vybudovat fantastickou paměť - Stenger, Christiane (Grada, 2011)
Zapomínáte? Dělá vám potíže pamatovat si nové informace? Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která byla juniorskou mistryní světa v paměťovém výkonu. Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň. S touto knížkou pro vás bude trénování paměti snadné a zábavné.
Keywords: Trénink paměti a učení