Aréna 3 (3. Kniha Z Trilogie Přežití) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2016)
"Příběh prostupují tóny HLADOVÝCH HER a v jeho středu jsou dva odvážní dospívající, kteří jsou, i přes veškerou nepřízeň, odhodlaní získat zpět své milované. Věrohodný svět, který vás vtáhne do děje, vhodný pro ty, kteří mají rádi novely o smyšlené a zkažené společnosti, silné ženské postavy a příběhy o neobvyklé odvaze." --Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer (o knize Aréna 1) ARÉNA 3 je třetí knihou z nejprodávanější Trilogie přežití, která začíná knihou ARÉNA 1, která je ke stažení zdarma. Poté, co téměř umrznou na své cestě na sever, Brooke a její malá skupina po probuzení zjistí, že se ocitli v civilizaci. Našli utopické město, ukryté hluboko v odlehlé části Kanady. Mají teplo, jídlo, pohodlné postele, čisté oblečení a jsou v bezpečí. Nakonec se jim to podařilo. Když se Brooke zotaví, setkává se se záhadnými přeživšími, kteří toto město obývají a kteří soupeří o její lásku. Znovu začne trénovat, pod křídlem svého nového učitele výrazně vylepšuje své bojovnické dovednosti a vyspívá v ženu. Ale Brooke si brzy uvědomí, že bezpečí a nerušený život neznamená vše. Když se doslechne o přeživších pod zemí v hloubi Ameriky, kteří zevnitř bojují za obnovení pořádku - a vypadá to, že její otec je mezi nimi - Brooke se ocitne před životní volbou: žít v tomto dokonalém místě, svobodně a bezpečně až do konce života, nebo se vydat do boje za svobodu druhých. Ví, že by to byla cesta zpět skrze postapokalyptickou Ameriku, tentokrát by cestovala na západ, křížem krážem, hledala by přeživší, o kterých se mluví, a svého otce. Musela by se probojovat zemí, která byla přeměněná apokalypsou, pokusit se přežít nikdy nekončící příval nebezpečí, potulné násilné gangy a přežít s omezenými zdroji a s malými zásobami. Byla by to dva tisíce mil dlouhá cesta vstříc jisté smrti. Ví, že jestli opustí tuto utopii, již není cesty zpět. A to ještě není to nejhorší: v cestě jí stojí něco jiného. Aréna číslo 3. Největší aréna, která zbyla v tehdejší Americe, která je z nich všech nejbrutálnější a nejnebezpečnější, ve které nikdo nepřežije. Ví, že by byla největší zkouškou všech jejich sil. Bude to vše riskovat kvůli druhým? Napínavý román o zničené společnosti, který je plný zápletek, s neoblomnou hlavní hrdinkou, do které se zamilovali čtenáři na celém světě, ARÉNA TŘI je šokujícím závěrem nejprodávanější Trilogie přežití, jejíž stránky budete otáčet ještě dlouho do noci. "Stanete se na ní závislí...ARÉNA JEDNA je knihou, kterou čtete dlouho do noci, dokud se vám nezačnou zavírat oči, protože ji nechcete odložit." -Dallas Examiner
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Dobrodružství, napětí, fantasy