Projdeme se pohádkou - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2011)
Už jste někdy přemýšleli o tom, co dělá pohádku pohádkou? Knížka plná pohádkových říkanek, krásných ilustrací i zábavných úkolů vám toto velké tajemství pomůže odhalit.
Keywords: Pohádky