Techniky a technologie v chirurgických oborech Vybrané kapitoly - Krška, Zdeněk (Grada, 2011)
Kniha velmi stručně, přehledně a srozumitelně pojímá všechny technické a technologické aspekty metod, technik a postupů v chirurgických oborech. Cílem je čtenáři umožnit rychlou orientaci v technické problematice daného chirurgického oboru a v oborech úzce spolupracujících.Na knize, která je v mnohém doplňkem chirurgické propedeutiky, se podíleli autoři z významných chirurgických pracovišť z celé ČR pod vedením přednosty I. chirurgické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze prof. MUDr. Zdeňka Kršky, CSc.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie