Všechno, co máme - Kerry, Lonsdaleová (Ikar, 2023)
Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším - životní láskou, oporou i jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomocí přátel i sympatického fotografa Iana opět začíná žít. Její plány na otevření vlastní kavárny a navázání nového vztahu však nekompromisně naruší zvěsti o tom, že je James stále naživu. Aimee proto vyráží do Mexika, odhodlaná zjistit pravdu a postavit se temným tajemstvím Jamese a jeho rodiny...
Keywords: Společenské romány