Na venkově - Růžek, Miroslav (Bambook, 2011)
Zábavná knížka o životě na dnešním českém venkově děti provede životem na vsi. Tematické dvoustránkové obrázky s množstvím detailů věrně a s humorem zaznamenávají každodenní situace, např. práci na poli, masopust, zábavu u rybníka a zvířátka na statku. Krátké básničky a zajímavé úkoly jsou inspirací a motivací pro chvíle společně strávené s dětmi nad knihou.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná