Ve městě - Růžek, Miroslav (Bambook, 2011)
Veselá obrázková knížka provede předškoláky současným městem. Ocitnou se na letišti, v zoologické zahradě, v aquaparku, na stadionu, v parku a na dalších místech, kde to důvěrně znají. Krásné ilustrace s množstvím detailů jsou doplněny krátkými, snadno zapamatovatelnými básničkami. Na konci knihy je pro děti připravena zajímavá hra, při které budou muset trochu přemýšlet a také trochu hledat.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná