Mise ve vesmíru - Michael, Mammay (Laser, 2022)
DRUHÝ DÍL OCEŇOVANÉ MILITARY MYSTERY SCI-FI TRILOGIE. Plukovník Carl Butler se po misi na Cappě setkává se smíšeným přijetím. Pro některé je válečným hrdinou. Pro druhou polovinu Galaxie je vyvrhelem. Byl nucen odejít do výslužby a přesídlil na Talcu IV, kde nyní zastává funkci v korporátní bezpečnosti a chrání hi-tech knowhow - alespoň tak to má v popisu práce. Až do hackerského útoku, po kterém jej společnost přeřadí na průmyslovou špionáž.Zjišťuje, že za tím bude patrně něco víc než pouhý hack. Butler možná přišel na stopu něčemu mnohem hlubšímu. Teď už nezbývá než doufat, že si nepodepsal rozsudek smrti.
Keywords: Sci-fi, fantasy