Een Troon Voor Zusters (Boek Een) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2018)
"Morgan Rice komt wederom met wat een briljante nieuwe serie belooft te zijn. We worden verzwolgen door een fantasie over moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om sterke personages neer te zetten, voor wie we op elke pagina juichen... Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goed geschreven fantasy novel." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos #1 Bestseller Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasy-serie. In Een troon voor zusters (boek 1) willen Sophia van 17 en haar jongere zusje Kate van 15 wanhopig graag weg uit hun afschuwelijke weeshuis. Als ongewenste en ongeliefde weeskinderen dromen ze ervan om ergens anders op te groeien en een beter leven te vinden, zelfs als dat betekent dat ze op straat moeten leven in de harde stad Ashton. Sophia en Kate, die ook elkaars beste vriendinnen zijn, steunen elkaar door dik en dun, maar ze willen allebei andere dingen uit het leven halen. Sophia is een romantisch, elegant meisje en droomt ervan om bij het hof binnen te komen en verliefd te worden op een aristocraat. Kate is een vechter en droomt ervan om te leren zwaardvechten, met draken te vechten en een krijger te worden. Wat hen echter verenigd is hun geheime, paranormale gave om elkaars gedachten te kunnen lezen; hun enige redding in een wereld die erop uit lijkt om hen te vernietigen. Wanneer ze ieder afzonderlijk een avontuurlijke zoektocht ondernemen, moeten ze vechten om te overleven. Ze worden geconfronteerd met onvoorstelbare keuzes, keuzes die hen de ultieme macht zouden kunnen geven, of hen diep zouden kunnen laten vallen. Een troon voor zusters is het eerste boek in een verbluffende nieuwe fantasy-serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, magie, tovenarij, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden en een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek 2, Een hof voor dieven, is binnenkort verkrijgbaar. "Een fantasy vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice's voorgaande novels zal bekoren, evenals fans van werken zoals THE INHERITANCE CYCLE van Christopher Paolini... Fans van Young Adult fictie zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer." --The Wanderer, A Literary Journal
Keywords: Young Adult, New Adult