Požírači duchů - Clay, Chapman, McLeod (Laser, 2024)
"Duch, to je nová droga, která umožňuje spatřit mrtvé. Druhý den poté, co se Silas dostane ven z protidrogové léčebny v Richmondu, ho jeho přítelkyně Erin nalezne v jejich domě mrtvého na podlaze. Předávkoval se a Erin se hroutí svět. "Chceš ho znovu vidět?" Truchlící a zoufalá Erin, souhlasí s drogovou spiritistickou seancí. Látka má ale nedozírné vedlejší účinky, a jakmile ji jednou užijete, nenajdete cestu zpět."
Keywords: Horory