Štěstí na přání - Angela, Marsonsová (Ikar, 2022)
Tři nejlepší kamarádky - Cher, Sarah a Deb - mají každá své velké přání. Cher je bezhlavě zamilovaná do svého šéfa. Je krásný, chytrý a vtipný, ale sotva si jí všimne. Jak ho přimět, aby pochopil, že ona je pro něj ta pravá? Sarah zase touží po dítěti s mužem, kterého miluje. Má to ale háček - David je ženatý. Opustí kvůli ní svou ženu? Deb by se měla těšit na svou svatbu, do všeho však stále zasahuje její budoucí tchyně Margie. Co když se proto změní její vysněný den v nejhorší noční můru? Když se jednoho letního večera sejdou a dají si pár skleniček vína, Cher vytáhne z poličky knihu zaklínadel. Mohla by se vyřčená přání opravdu splnit?
Keywords: Romantika, romány pro ženy