Hadley a Grace - Suzanne, Redfearnová (Ikar, 2023)
Srdcervoucí a emotivní jízda na horské dráze plná sebepoznání ve stylu Thelmy a Louise. Hadley se rozhodne utéct se svými dvěma dětmi od manžela, který ji týrá. Žena, která nedokáže ublížit ani mouše, se brzy ocitne v situaci, kdy je nucena bojovat za ochranu své rodiny. Grace, novopečená matka malého Milese, chce zoufale hodit svou drsnou minulost nadobro za hlavu, ale když se její cesta zkříží s Hadleyinou, její snaha o nový začátek se rychle vymkne kontrole a změní se v děsivý boj o přežití. Obě ženy jsou silnější spolu než samostatně, jejich osudy jsou neoddělitelně spjaty a s blížícím se nebezpečím se každá z nich musí rozhodnout, jak moc je ochotná riskovat pro tu druhou.
Keywords: Společenské romány