Ještě Než Vezme (Záhady Mackenzie White - Kniha 4) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
Blake Pierce, autor bestselleru NAVŽDY PRYČ (#1 bestseler s více než 800 pětihvězdičkovými hodnoceními), přichází s knihou č.4 ve vzrušující sérii Záhady Mackenzie White. V knize JEŠTĚ NEŽ VEZME (Záhady Mackenzie White - Kniha 4), se novopečená agentka FBI Mackenzie Whiteová dostává k novému a velice znepokojujícímu případu. V zemědělském státě Iowa se ztrácejí ženy a brzy se objevuje podobnost mezi jednotlivými případy. Všichni se obávají, že jde o práci sériového vraha, který bude jenom zrychlovat tempo vražd. Vzhledem ke svému středozápadnímu původu, se Mackenzie na případ perfektně hodí. Jenže jí samotné se na středozápad vrátit nechce. Rustikální ráz krajiny jí až příliš připomíná duchy vlastní minulosti, které již jednou úspěšně zamknula do skříně. Zároveň také pátrá po vrahovi svého otce, což přináší nové problémy na každém kroku. Znovu ztracena mezi farmami, stodolami, jatkami a nekonečně rovnými silnici bez aut, se Mackenzie pomalu vrací do hlubin vlastní duše a dostává se blíže k nočním můrám, které ji kdysi strašily. Ve smrtonosné hře na kočku a na myš je konečně schopna identifikovat psychózu vraha, se kterým má tu čest a uvědomuje si, že místo, kam jí to zavede, skrývá ještě mnohem temnější a nebezpečnější tajemství. Temný psychologický thriller se vzrušující zápletkou, JEŠTĚ NEŽ VEZME, je knihou č. 4 v zajímavé nové sérii - s oblíbenou novou hrdinkou - který vás přinutí obracet stránky dlouho do noci. Kniha 5 v sérii Záhady Mackenzie White bude brzy rovněž k mání. Další knihou od Blakea Pierce je kniha NAVŽDY PRYČ (Záhady Riley Page - Kniha 1). Bestseller s více než 800 pětihvězdičkovými hodnoceními - a navíc ke stažení zdarma!
Keywords: Krimi, detektivky