Ticho - Sára, Saudková (Kalibr, 2020)
Začalo to mrtvým Ukrajincem na kolejích a sbírkou ztracených existencí v zapadlé krčmě na kraji Prahy. Kostlivce ve skříni mají ovšem i příslušníci vyšších tříd, já rychle zjistí Oldřiška a její mordparta. Pokračování perverzního detektivního románu Déšť opět ukazuje, co by zdánlivě obyčejní lidé nejraději nechali navždy zapomenuté ve svých sklepech...
Keywords: Krimi, detektivky; Společenské romány