Lovení (Stovření Riley Paigeové - kniha č. 3) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Mistrovské dílo v žánru thriller a mystery! Autor výtečně rozvíjí psychologickou stránku postav a my tak můžeme chápat jejich myšlenky, sdílet jejich strachy a radovat se z jejich úspěchů. Propracovaná zápletka vás bude bavit po celou dobu. Díky spoustě zvratů se od knihy neodtrhnete, dokud neobrátíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (Navždy pryč) LOVENÍ (Stvoření Riley Paigové - Kniha č. 3) je třetí knihou série psychologických thrillerů od autora bestsellerů Blakea Pierce, jehož bestseller Navždy pryč obdržel více jak 1000 hodnocení s plným počtem hvězdiček. Sériový vrah vraždí ženy pomocí ostnatého drátu a bezradná FBI musí porušit svá pravidla a obrátit se na mladou geniální rekrutku z akademie, Riley Paigovou, aby vyřešila případ. Riley Paigová je ve svých 22 letech přijatá na Akademii FBI, aby podstoupila náročný výcvik. Je odhodlaná na sebe příliš neupozorňovat a spolu s ostatními se plně soustředit na výcvik. To se příliš nepodaří, když si jí osobně vybere její mentor, aby mu pomohla vypátrat sériového vraha, který děsí obyvatele. Riley je šokovaná, jaký zvrácený vrah je schopný použít k vraždě ostnatý drát. Riley už si nemůže dovolit v této hře na kočku a myš udělat další chybu. Její vlastní budoucnost je v ohrožení a možná je vrah mnohem chytřejší než ona. Thriller nabitý strhujícím dějem, který rozbuší vaše srdce, LOVENÍ je třetí knihou nové série, která vám nedá spát. Své čtenáře vrací o více jak 20 let nazpět - na počátek Rileyiny kariéry - a dokonale doplňuje knihu NAVŽDY PRYČ ze série o Riley Paigové. Kniha č. 4 ze série Stvoření Riley Paigové bude brzy k dostání.
Keywords: Krimi, detektivky