Oberonova předehra - sbírka povídek - Kevin, Hearne (Laser, 2023)
Oberon je borec. Oberon je nejlepší. Oberon je mistr všeho, co dělá. Oberon je... pes. Ale to už všichni fanoušci a fanynky železného druida Atticuse dobře vědí. Teď se dozví, že někdy je třeba zapomenout na upíry a naštvané krvežíznivé bohy i bohyně a věnovat se veverkám, pudlicím a no dobře... i nějaké té menší válce...
Keywords: Sci-fi, fantasy