Někde mezi - Marc, Klein (Yoli, 2022)
Příběh pro fanoušky Pět kroků od sebe a Zůstaň se mnou. Sedmnáctiletá Tessa Jacobsová prožila většinu dětství v pěstounských rodinách. Nevěří proto, že si zaslouží lásku - ani od své adoptivní rodiny, natož od kohokoli jiného. Všechno se ale změní, když pozná Skylara, studenta maturitního ročníku ze sousedního města, který je beznadějný romantik. Jejich počáteční zamilovanost rychle přeroste v ten druh lásky, který vídáme jen ve filmech, a Tessa začne věřit, že by si lásku přece jen mohla zasloužit. Dokud nedojde k tragédii. Tessa se probudí sama v nemocničním pokoji, aniž by si pamatovala, jak se tam dostala. Pak se dozví děsivou zprávu: Skylar je mrtvý. Zatímco Tessa hledá odpovědi, Skylarův duch se s ní snaží spojit. Tessa zoufale touží Skylara naposledy spatřit a musí závodit s časem, aby odhalila šokující pravdu o jejich vztahu - pravdu, která by mohla vést k posmrtnému životu.Nyní i jako celovečerní film z produkce Netflixu s Joey King v hlavní roli. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti