Psychoterapie dítěte Případ šestiletého chlapce - Pöthe, Peter (Grada, 2011)
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce. Případ chlapce zasaženého smrtí v rodině se odvíjí od prvního povědomí autora o potřebě odborné pomoci a končí návštěvou po dvou letech ukončení terapie. Knihu jistě ocení psychiatři, psychoanalytici psychoterapeuti, pediatři, sociální pracovníci i etopedi.
Keywords: Psychologie odborná